Щодо постачання програмно-технічного комплексу єдиної логістичної технологічної платформи мультимодальних пасажирських перевезень за єдиними проїзним документом
Опубліковано 01 лютого 2021 року о 23:11

З метою запровадження мультимодальних пасажирських перевезень з використанням транспортних засобів одного або кількох перевізників за єдиним проїзним документом  Державне підприємство «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» (далі за текстом – ДП «ГЦЦК») проводить вивчення ринкових пропозицій щодо постачання програмно-технічного комплексу єдиної логістичної технологічної платформи мультимодальних пасажирських перевезень транспортними засобами одного або кількох перевізників за єдиними проїзним документом (далі за текстом – Програмний комплекс) в рамках проєкту впровадження «системи забезпечення мультимодальних пасажирських перевезень, інтеграції з іншими системами, та цифровізація процесів у різних видах транспорту». Запровадження Програмного комплексу є передумовою до запровадження узгоджених графіків руху взаємодіючих видів пасажирського транспорту, що забезпечить збалансованість використання місць у всіх транспортних засобах, що беруть участь у мультимодальному перевезенні,  дозволить раціоналізувати використання місткості швидкісних поїздів, електропоїздів та автомобільного транспорту; запровадити єдину технологію роботи різних перевізників та встановити раціональні параметри тривалості пересадки та резервний технологічний час, необхідний для відновлення інтегрованого графіка руху у випадку затримки транспортних засобів; а також підвищити прозорість на ринку пасажирських перевезень за рахунок підключення малих та середніх підприємств до Програмного комплексу та запровадження безготівкової оплати з використанням електронних платіжних засобів.

В рамках цього запиту є необхідність визначити орієнтовну вартість закупівлі та орієнтовний термін впровадження Програмного комплексу.
З урахуванням вищезазначеного, пропонуємо Вам надати ДП «ГЦЦК» до 01.02.2021 інформацію про компетенції та досвід Вашої компанії та цінову пропозицію, оформлену як таблицю, проект якої наведений нижче.
Валюта цінової пропозиції – гривня. Загальна вартість пропозиції повинна включати всі податки та збори і бути кінцевою для ДП «ГЦЦК».

Скан-копії пропозиції слід надсилати на електронну скриньку tender@icdc.gov.ua, viktoriia.koniushniak@icdc.gov.ua та їх оригінали за адресою: проспект Перемоги, 14,  м. Київ, 01135 ДП «ГЦЦК».

Опис Вимог




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux